• sdq.ro image : Aparat cu ultraviolete anti insecte Isotronic Insekt Killer pret mic

Aparat cu ultraviolete anti insecte Isotronic Insekt Killer pret mic

49 RON, TVA inclus

Acest aparat cu ultraviolete anti insecte - Isotronic Insekt Killer se foloseste pentru a preveni si combate intr-un mod rapid, fiabil si igientic insectele zburatoare precum muste, tantari, molii. Aceste insecte sunt atrase de lumina ultravioleta a lampii, iar in momentul in care ating grilajul de inalta tensiune, sunt electrocutate.

Aparatul anti muste, anti tantari se alimenteaza la priza (230V) si se poate agata acolo unde aveti nevoie de protectie. Non toxic, carcasa realizata din plastic rezistent.

Date tehnice:
Aria de actiune : aprox 50 mp
Alimentare: 230V ~ / 50 Hz
Consum: aprox 5 W
Lampa: Lampa UV, 4W
De tensiune la electrozi: 850 V

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Produs: in Germania

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stoc)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Exista mai multe versiuni despre originea sahului, cele mai raspandite dintre ele considera ca tara de origine India, Persia si China. Perioada in care a aparut jocul de sah se apreciaza ca a avut loc intre secolul III si secolul VI. Despre descoperirea jocului sunt nenumarate legende, printre care una dintre cele mai renumite este legenda cu boabele de grau. Izvoarele istorice atesta faptul ca se juca sah prin secolul VI in Persia. Jocul s-a raspandit prin secolul VII o data cu extinderea si invaziei islamice in Orientul Apropiat, Africa de Nord, Bizant, Italia, Europa de Est si Spania. In evul mediu sahul era considerat de nobili un joc de elita,fapt pentru care biserica a dezaprobat (interzis) jocul timp de cateva secole. Prin secolul XVI se vor modifica regulile de joc, astfel se poate vorbi ca in acest timp a aparut sahul modern. In acest timp sahul era un joc raspandit in Spania, Franta, si Anglia ulterior in Rusia de unde provin cei mai multi campioni mondiali de sah.

Bitcoin price

1 Bitcoin = 6317.36 €
1 Bitcoin = 7420.05 $