• sdq.ro image : Aparat cu ultraviolete anti insecte Isotronic Insekt Killer pret mic

Aparat cu ultraviolete anti insecte Isotronic Insekt Killer pret mic

49 RON, TVA inclus

Acest aparat cu ultraviolete anti insecte - Isotronic Insekt Killer se foloseste pentru a preveni si combate intr-un mod rapid, fiabil si igientic insectele zburatoare precum muste, tantari, molii. Aceste insecte sunt atrase de lumina ultravioleta a lampii, iar in momentul in care ating grilajul de inalta tensiune, sunt electrocutate.

Aparatul anti muste, anti tantari se alimenteaza la priza (230V) si se poate agata acolo unde aveti nevoie de protectie. Non toxic, carcasa realizata din plastic rezistent.

Date tehnice:
Aria de actiune : aprox 50 mp
Alimentare: 230V ~ / 50 Hz
Consum: aprox 5 W
Lampa: Lampa UV, 4W
De tensiune la electrozi: 850 V

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Produs: in Germania

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stocul local)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Fenomenul de magnetostricțiune directă a fost descoperit de Joule încă din 1848 și constă în proprietatea substanțelor feromagnetice de a se dilata sau contracta în procesul lor de magnetizare. Există și un fenomen de magnetostricțiune inversă care constă în faptul că o bară feromagnetică deja magnetizată este supusă din exterior unor deformări mecanice, intensitatea sa de magnetizare creste sau scade în funcție de mărimea deformației imprimate. Intensitatea manifestării magnetostrictive depinde de natura materialului feromagnetic, de tratamentul la care a fost supus, de temperatura de lucru, de intensitatea câmpului magnetic utilizat și de lungimea barei. Dacă bara feromagnetică folosită nu este magnetizată înainte, la introducerea ei într-un câmp magnetic alternativ, va emite ultrasunete la o frecvență dublă față de cea a curentului care alimentează bobina.

Urmeaza-ne

Magazin info

Program magazin :Online 24/7,Suport vanzari telefonic Luni-Vineri 10:00-18:00,

office@sdq.ro

Parteneri :

Magazin Kendama Romania