• sdq.ro image : Aparat cu ultraviolete impotriva insectelor Biometrixx de vanzare

Aparat cu ultraviolete impotriva insectelor Biometrixx de vanzare

73 RON, TVA inclus

Acest aparat cu ultraviolete impotriva insectelor - Biometrixx S100 va ajuta sa eliminati insectele zburatoare mici precum tantari, muste, musculite, intr-un mod ecologic, fara chimicale. Biometrixx S100 este un aparat portabil, independent de instalatia electrica si asta pentru ca se alimenteaza fie cu baterii, fie prin USB.

Insectele zburatoare vor fi atrase de lumina ultravioleta (UV) a lampei, iar in momentul in care acestea ating grila metalica interioara incarcata electric, ele vor fi electrocutate. Avantajul acestui aparat este ca, odata ce insectele mor, ele nu se vor imptrastia pe jos, ci vor cadea in recipientul ce se afla in partea de jos a aparatului, si poate fi curatat foarte usor.

Ideal pentru a fi luat la pescuit, in drumetii, in camping. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, mustelor, albinelor sau altor insecte ce va pot afecta buna dispozitie.

Aparatul este destinat exclusiv pentru uz personal (si nu profesional/ industrial).

Recomandam, pentru o eficienta maxima, montati aparatul in centrul camerei, suspendat, la o inaltime de 1.5 - 2 m, in asa fel incat radiatia lampii UV sa acopere o suprafata maxima. Puteti monta aparatul si in alte locuri, insa cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.

Alimentarea aparatului se face cu 4 baterii de 1.5 V de tip AA sau cu 4 baterii reincarcabile de 1.2 V NuMh Mignon (AA). Aparatul an

Aparatul anti insecte se alimenteaza cu 4 baterii de 1,5V de tip AA, sau cu 4 baterii reincarcabile 1.2V NuMh Mignon (AA). Acest dispozitiv anti muste, anti tantari se mai poate alimenta si cu ajutorul unui port USB, atunci cand bateriile sunt scoase din aparat.

Daca aparatul este alimentat cu baterii, pornirea acestuia se face prin deplasarea butonului pe modul "Batteries", daca alimentarea se face cu ajutorul USB, atunci mutati butonul pe modul "USB". Puteti folosi aparatul pe toata durata anului. Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor, sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata.

Date tehnice:
Alimentare:  4 x 1.5V baterii clasice tip AA/R6
                   4 x 1.2V baterii reincarcabile tip AA
                   USB (cablu USB inclus in pachet)
Lampa: 4 x UV-LED
Consum: < 1.5 Watt
Durata de viata a bateriei: aprox. 16 ore de utilizare continua
Suprafata acoperita: ~ 20mp in interior.
Dimensiuni: 19 x 10 cm
Greutate: ~ 350 grame

Alte informatii:
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Produs: in Germania

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stoc)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Fenomenul de magnetostricțiune directă a fost descoperit de Joule încă din 1848 și constă în proprietatea substanțelor feromagnetice de a se dilata sau contracta în procesul lor de magnetizare. Există și un fenomen de magnetostricțiune inversă care constă în faptul că o bară feromagnetică deja magnetizată este supusă din exterior unor deformări mecanice, intensitatea sa de magnetizare creste sau scade în funcție de mărimea deformației imprimate. Intensitatea manifestării magnetostrictive depinde de natura materialului feromagnetic, de tratamentul la care a fost supus, de temperatura de lucru, de intensitatea câmpului magnetic utilizat și de lungimea barei. Dacă bara feromagnetică folosită nu este magnetizată înainte, la introducerea ei într-un câmp magnetic alternativ, va emite ultrasunete la o frecvență dublă față de cea a curentului care alimentează bobina.

Bitcoin price

1 Bitcoin = 6319.9 €
1 Bitcoin = 7426.57 $