Confidentialitate

 

 

Datele furnizate de dumneavoastra in formularul de contact , in formularul de comanda, in formularul de comanda rapida pe site-ul SDQ.ro sunt cu caracter personal si nu vor fi folosite in nici un alt scop, decat in scopul de a procesa comanda dumneavoastra sau de a purta discutii pe tema produselor (in cazul formularului de contact).

Absolut nimeni nu are acces la datele dumneavoastra dupa ce s-a procesat comanda, daca va exprimati acordul telefonic sau in scris ca doriti sa fie salvate datele, pentru a se folosi mai cu usurinta la urmatoarele comenzii, se va face daca nu NU.

Din partea noastra nu veti primi emailuri de tip "spam" cu reclame sau alte lucruri ciudate, noi nu implicam baza de date in nici o campanie publicitara. Daca va-ti abonat la "newsletter" veti fi informat lunar pe email numai de produsele care apar noi in luna respectiva (si/sau promotii etc). Nu se va agasa clientul cu zeci de email-uri inutile, ba chiar se pot face la informari dedicate gamei de produs de care sunteti interesat "la cerere scrisa".

Va multumim si tot cea ce ne dorim este sa nu va dezamagim in nici un fel.

Urmeaza-ne

Magazin info

Program magazin: Online 24/7,Suport telefonic: 0766707343,Luni-Vineri: 10:00-18:00,Email adress: office@sdq.ro

Parteneri :

Magazin Kendama Romania