Cum platesc

 

 

Totul decurge asfel SDQ.ro: dupa ce ati trimis comanda la noi, veti primi un email automat ce confirma receptionarea cereri dumneavoastra (daca adresa de email mentionata de dumneavoastra este corecta), ulterior veti fi contactat telefonic pentru a confirma "veridicitatea comenzi" la SDQ.ro. Nici o comanda nu pleaca fara o confirmare telefonica sau prin email. Plata produselor se va face ramburs la primirea coletului la care sa nu uitam ca se adauga pretul transportului. Coletul cu produsele in genere ajunge in termen de 24 ore de la expedierea efectiva, pentru un control mai bun se poate pune la dispozitie codul AVB, si asistenta necesara pentru a ajunge la destinatia corecta si la ora dorita (in cazul in care curierul permite acest lucru).

In cazul plati cu cardul la SDQ.ro, plata se va face direct in pagina banci fara a trece prin siteul nostru pentru o mai buna securitate, singurele date ce se vor furniza din siteul nostru vor fii : "suma, nume si prenume" fara a se interveni asupra datelor bancare cu caracter special, pe scurt : noi cerem doar transferul sumei (care va fi la vedere) Momentat aceasta metoda de plata este inactiva.

Tot ce tine de plata si de produse va fi 100% transparent fata de client, pentru a nu lasa loc de interpretari. Siguranta banilor dumneavoastra este un punct esential, pentru a avea incredere in comertul online.

Urmeaza-ne

Magazin info

Program magazin: Online 24/7,Suport telefonic: 0766707343,Luni-Vineri: 10:00-18:00,Email adress: office@sdq.ro

Parteneri :

Magazin Kendama Romania