• sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual

Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual

658 RON, TVA inclus

Cutie de trabucuri de vanzare sculptata manula dimensiuni interioare de 21cm cu 30cm, 6cm inaltime,  din diferite esente de lemn nobil (la alegerea dumneavoastra) cu un model ales tot de dumneavoastra sau cele ce prezentate in imagini.

Acest produs se executa la comanda cea ce face ca timpul de livrare sa fie ceva mai lung, in functe de modelul ales.

Tot ce doriti a fi sculptat la exteriorul cutii cat si lemnul din care sa fie confectionata se discuta in prealabil direct cu cel care o confectioneaza, dupa ce a-ti plasat comanda.

Se pate adauga si instalatia de humidor, la cerere.

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stoc)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Mecanismul ceasurilor traditionale mecanice utillizează un arc spiralat ca sursa principală de energie. Acest arc trebuie tensionat de către propietar la anumite intervale regulate prin învîrtirea unui buton special. Mișcările mecanice folosesc un mecanism de siguranță pentru a controla și limita părțile de tensionare a unui arc, transformînd detensionarea simplă a arcului într-o degajare de energie controlată și periodică. Mișcările mecanice utilizează, de asemenea, o roată volantă împreună cu arcul de echilibru (de asemenea, cunoscut ca un arc spiral) pentru a controla mișcarea sistemului de balans într-un mod analog cu pendulul unui ceas de perete. Tourbillon-ul, o parte opțională a ceasului, este un cadru de rotație pentru mecanismul de siguranță, care este folosit pentru a anula sau reduce efectele gravitaționale asupra balansului. Datorită complexității de proiectare a tourbillonului, acesta este folosit numai în ceasurile "de prestigiu", ceea ce le face foarte scumpe.

Bitcoin price

1 Bitcoin = 7119.15 €
1 Bitcoin = 8387.81 $