• sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual

Cutie trabucuri de vanzare lemn sculptata manual

658 RON, TVA inclus

Cutie de trabucuri de vanzare sculptata manula dimensiuni interioare de 21cm cu 30cm, 6cm inaltime,  din diferite esente de lemn nobil (la alegerea dumneavoastra) cu un model ales tot de dumneavoastra sau cele ce prezentate in imagini.

Acest produs se executa la comanda cea ce face ca timpul de livrare sa fie ceva mai lung, in functe de modelul ales.

Tot ce doriti a fi sculptat la exteriorul cutii cat si lemnul din care sa fie confectionata se discuta in prealabil direct cu cel care o confectioneaza, dupa ce a-ti plasat comanda.

Se pate adauga si instalatia de humidor, la cerere.

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stoc)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Jocul are o lunga traditie atat in Europa cat si in afara ei. Doua desene ale tablei de joc, sub forma de graffiti, au fost gasite in templul Ramesseum din Kurna, Egipt, datand aproximativ din 1440 i.Hr. si se crede ca Egiptul este tara de originie a tintarului. S-a crezut ca jocul isi are originea intr-un joc egiptean numit Senet, ce semana cu tablele, prin mutari decise de zaruri. Totusi, descoperiri recente, indica faptul ca jocul este originar din zona de granita estica a Iranului, aproape de Afganistan, unde un joc similar a exista in jur de anii 3000 BC. Chiar si Romanii antici au jucat un numar de jocuri similare cu tablele in mod remarcabil, desi nu au supravietuit prea multe informatii referitoare la reguli si daca jocul a supravietuit. In engleza, cuvantul “backgammon” se crede ca deriva de la “back” (inapoi) si cuvantul “gamen”(game – joc) regasit in engleza medievala.

Bitcoin price

1 Bitcoin = 6315.18 €
1 Bitcoin = 7419.51 $