• sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil

Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil

658 RON, TVA inclus

Cutie de trabucuri sculptata manula dimensiuni interioare de 21cm cu 30cm, 6cm inaltime, din diferite esente de lemn nobil (la alegerea dumneavoastra) cu un model ales tot de dumneavoastra sau cele ce prezentate in imagini.

Acest produs se executa la comanda cea ce face ca timpul de livrare sa fie ceva mai lung, in functe de modelul ales.

Tot ce doriti a fi sculptat la exteriorul cutii cat si lemnul din care sa fie confectionata se discuta in prealabil direct cu cel care o confectioneaza, dupa ce a-ti plasat comanda.

Se pate adauga si instalatia de humidor, la cerere.

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stoc)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Sapaturi efectuate recent in pestera Church Hole din defileul Creswell Crags, Nottinghamshire, Anglia, au scos la iveala o piatra in care era sapat desenul tablei de tintar. Descoperirile efectuate in pesterile din acest defileu arata ca zona a fost locuita din timpul ultimei glaciatiuni, dar piatra cu tabla de tintar nu a fost inca datata. De asemenea jocul a fost jucat inca din antichitate in multe alte parti ale lumii, printre care Africa de Sud, India, Sri Lanka, China, Grecia (Acropole, Atena), Fenicia, Israel, Germania, Peninsula Istria, Irlanda si nordul Europei. Din secolul al XIII-lea se pastreaza urmele sale in peninsula iberica pentru ca in secolul al XIV-lea sa se raspandeasca in intreaga Europa, existand semne ca a fost jucat adesea la curtile regale ale diferitelor tari europene. In secolele care au urmat probabil tintarul a fost cel mai popular joc de societate, abia la inceputul secolului al XIX-lea fiind inlocuit de jocul de sah.

Bitcoin price

1 Bitcoin = 6316.87 €
1 Bitcoin = 7419.99 $