• sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil
  • sdq.ro image : Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil

Cutie trabucuri sculptata manual esente lemn nobil

658 RON, TVA inclus

Cutie de trabucuri sculptata manula dimensiuni interioare de 21cm cu 30cm, 6cm inaltime, din diferite esente de lemn nobil (la alegerea dumneavoastra) cu un model ales tot de dumneavoastra sau cele ce prezentate in imagini.

Acest produs se executa la comanda cea ce face ca timpul de livrare sa fie ceva mai lung, in functe de modelul ales.

Tot ce doriti a fi sculptat la exteriorul cutii cat si lemnul din care sa fie confectionata se discuta in prealabil direct cu cel care o confectioneaza, dupa ce a-ti plasat comanda.

Se pate adauga si instalatia de humidor, la cerere.

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stoc)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Ceasurile de mână au evoluat din ceasuri care au fost portabile, dar operate de arcuri - ceasurile cu arc au apărut prima dată în secolul 15 în Europa. Ceasuri nu au fost purtate în buzunare până în secolul 17, când ceasurile au văzut o dezvoltare mare. Înainte ca ceasurile de mână să devină populare în 1920, ceasurile erau purtate în buzunare, aveau capac și erau atașate de un lănțișor. O sursă indică proveniența cuvântului ceas în engleză ("watch") de la un cuvânt din vechea limbă engleză woecce care înseamnă "persoană de ceas" ("watchman" în engleză), din cauză că era folosit de paznicii orașelor pentru a urmări timpul scurs pe durata schimburilor în care lucrează. Conceptul de ceas de mână merge înapoi la producerea celor mai vechi ceasuri din secolul 16. Elisabeta I a Angliei a primit un ceas de la Robert Dudley, în 1571, descris ca fiind un ceas de mână. De la început, ceasurile de mână au fost purtate aproape exclusiv de femei, în timp ce bărbații au folosit ceasuri de buzunar până la începutul secolului 20.

Bitcoin price

1 Bitcoin = 7119.15 €
1 Bitcoin = 8387.81 $