Despre noi

 

 

Super Discount Quantum (sdq.ro) este un magazin online ce isi doreste sa puna intr-un singur loc o gama variata de produse de la diferiti furnizori la cel mai bun pret de vanzare din piata online, fara a practica preturi scazute artificial cu promotii ce au caracter incert. Unele magazine cu renume din romania "vand produse" la pret mai mic decat cel de achizite, adevarul este ca  produsele vor fi mereu stoc 0 sau indisponibile. Noi incercam sa vindem produse de calitate buna la un pret corect cu o maxima transparenta.

SDQ.RO nu isi propune sa aduca produse cu un adaos comercial mare doar de dragul profitului, mai degraba calitate si clienti multumiti pe o perioada lunga de timp. Aceasta atitudine speram noi sa ne duca in toputile site-urilor de vanzari din romania, va asiguram ca intotdeauna servicile noastre vin in sprijinul clientului si a furnizorului, fiind cele mai bune din piata.

Super Discount Quantum este deschis special pentru producatori mici ce nu au acces la promovare online dar doresc si ei sa fie prezenti in mediul virtual cu produsele lor. Orice producator ce poate dovedi ca are produse de calitate si demne de a fi adaugate in site-ul nostru va rugam sa ne contactati.

Viitorul pietei online din romania sta in onestitate, corectitudine si libera concurenta, fara incertitudini si paravane legale.

Urmeaza-ne

Magazin info

Program magazin: Online 24/7,Suport telefonic: 0766707343,Luni-Vineri: 10:00-18:00,Email adress: office@sdq.ro

Parteneri :

Magazin Kendama Romania