• sdq.ro image : joc de table scruptat manual unicat lemn pret de vanzare
  • sdq.ro image : joc de table scruptat manual unicat lemn pret de vanzare
  • sdq.ro image : joc de table scruptat manual unicat lemn pret de vanzare

joc de table scruptat manual unicat lemn pret de vanzare

389 RON, TVA inclus

Set joc de  table sculptat manual lemn masiv din brad, unicat se pot realiza si la comanda cu dimensiunile standard stabilite, cu aceasta ocazie aveti o gama infinita de modele pentru a putea devenii cadoul ideal sau o piesa de rezistenta unicat in colectia dumneavoastra.

Cod produs: 0002

Dimensiune: 52 cm cu 28 cm grosime de 8 cm

Se foloseste o inchidere cu magneti

Material folosit : lemn masiv de brad.

Mare atentie timpul de livrare la acest produs poate ajunge si la cateva saptamani in functie de complexitatea modelului, daca alege-ti modelul din poza timpul de livrare este valabil.

  • Timp de livrare: 24-48 ore
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Jocuri de masa

Istorie

Rummikub sau Rummy este un joc cu piese (numite si pietre) pentru 2, 3 sau 4 jucatori, inventat in Israel. El a fost inventat in jurul anului 1930 de catre Ephraim Hertzano, nascut in Romania si care mai apoi a emigrat in Israel.Piesele de Remy se amesteca cu fata in jos, si apoi se aliniaza in gramezi de cate 7 piese (15 gramezi). Piesa care ramane in plus este folosita la facutul jocului de unul dintre jucatori ales pentru prima data aleator, dupa care de la al II-lea joc cel ce face piesele fiind cel din dreapta celui care le-a facut anterior. Cel ce aranjeazapiesele ia piesa ramasa in plus si o aseaza in gramada cu numarul de pe ea, ridicand prima piesa si punand-o pe aceasta in locul ei. Piesa ridicata se aseaza pe urmatoarea gramada cu fata in jos. Setul de rummy contine 106 piese, 4 table de joc, si o hartie cu instructiuni. Toate piesele trebuie aranjate in asa fel incat sa se obtina serii si suite.