• sdq.ro image : Papion din lemn stil clasic model de calitate super pret
  • sdq.ro image : Papion din lemn stil clasic model de calitate super pret
  • sdq.ro image : Papion din lemn stil clasic model de calitate super pret
  • sdq.ro image : Papion din lemn stil clasic model de calitate super pret

Papion din lemn stil clasic model de calitate super pret

57 RON, TVA inclus

Produs natural de 100% din lemn pentru a vă arăta individualitatea
✔ Cadou gratuit: Tie Clip Bar
✔ Pentru toate dimensiunile gâtului, chiar și pentru copii. O bandă elastică reglabilă simplu se conectează cu o clemă metalică care se ascunde perfect sub gulerul dvs.
✔ Legături cu arc de lemn din ediție limitată. Fiecare papion de lemn este individual și atent format manual, creând o piesă unică pentru fiecare proprietar. Cadou creativ și uzură zilnică. Bucurați-vă de el oriunde și oricând tinuta dvs. cu marca Mahoosive.

Papionul este un accesoriu din ce in ce mai rar intalnit, asta il face foarte deosebit pentru ocazi speciale, daca el este realizat si din material mai putin conventional va atrage toate privirile.

Se poate personaliza laser, la comanda !

Specificati culoarea textila cand plasati comanda (alte mentiuni).

  • Timp de livrare: 24-48 ore (doar daca produsul este in stoc)
  • Cost de livrare: 15 RON
  • Disponibilitate: Stoc furnizor
ADAUGA IN COS

Produse diverse

Istorie

Fenomenul de magnetostricțiune directă a fost descoperit de Joule încă din 1848 și constă în proprietatea substanțelor feromagnetice de a se dilata sau contracta în procesul lor de magnetizare. Există și un fenomen de magnetostricțiune inversă care constă în faptul că o bară feromagnetică deja magnetizată este supusă din exterior unor deformări mecanice, intensitatea sa de magnetizare creste sau scade în funcție de mărimea deformației imprimate. Intensitatea manifestării magnetostrictive depinde de natura materialului feromagnetic, de tratamentul la care a fost supus, de temperatura de lucru, de intensitatea câmpului magnetic utilizat și de lungimea barei. Dacă bara feromagnetică folosită nu este magnetizată înainte, la introducerea ei într-un câmp magnetic alternativ, va emite ultrasunete la o frecvență dublă față de cea a curentului care alimentează bobina.

Bitcoin price

1 Bitcoin = 7117.91 €
1 Bitcoin = 8388.86 $