Termeni si conditii

 

 

Administratia site-ului depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe sdq.ro. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SDQ.RO precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe sdq.ro, pot fi modificate de catre furnizor fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa furnizorul impreuna cu sdq.ro fac eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.
Promotiile/ofertele prezente pe sdq.ro sunt valabile in limita stocului disponibil furnizorului aferent. sdq.ro poate contine si link-uri catre alte site-uri. SDQ.RO nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.


In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:


UTILIZATOR sau FURNIZOR: reprezinta persoana care acceseaza sdq.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SDQ.RO, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.


CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza sdq.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SDQ.RO, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.


UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii catre SDQ.RO


COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii sdq.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SDQ.RO si CLIENT.


CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora. UTILIZATORII/CLIENTII site-ului sdq.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.


Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea sdq.ro supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea site-ului  sdq.ro, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII, fara anuntarea in prealabil a acestora. UTILIZATORII/CLIENTII sunt rugati sa verifice termenii si conditiile la fiecare accesare a site-ului. Prin accesarea sdq.ro  UTILIZATORII/CLIENTII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Urmeaza-ne

Magazin info

Program magazin: Online 24/7,Suport telefonic: 0766707343,Luni-Vineri: 10:00-18:00,Email adress: office@sdq.ro

Parteneri :

Magazin Kendama Romania